Small Dog Food – Salmon Natures Protection 1.5 kg

2,300.00 L

Shitur nga: Dyqan me Ushqime dhe Aksesore per Kafshet Shtepiake Pluto.al

1000 in stock

  • Formulë unike, që mund të ndihmojë në heqjen e njollave kafe rreth syve, gojës dhe putrave që shfaqen për shkak të lotëve dhe pështymës.
  • Burimi kryesor i proteinave – salmoni norvegjez i cilësisë premium i pasur me acide yndyrore Omega-3 dhe Omega-6
  • Ky ushqim është hipoalergjik, duke e bërë atë të përshtatshëm për kafshët shtëpiake me sistem të ndjeshëm tretës.
  • Me acide yndyrore Omega-3 dhe Omega-6 – për lëkurë të shëndetshme dhe pallto me shkëlqim.

Minerali natyral – klinoptiloliti dinamik i mikronizuar stimulon në mënyrë aktive mikroflorën e zorrëve dhe thithjen e lëndëve ushqyese. Për shkak të mikrostrukturës së tij të veçantë, mund të ndihmojë në largimin e toksinave nga organizmi dhe në forcimin e sistemit imunitar.

Burimet e proteinave të zgjedhura me kujdes ruajnë përbërjen e duhur të lotëve dhe mund të ndihmojnë në heqjen e njollave kafe rreth syve, gojës dhe putrave.

Acidet yndyrore esenciale janë veçanërisht të vlefshme për forcimin e sistemit imunitar, ruajtjen e funksionit të duhur të trurit dhe kardiovaskular, dhe reduktimin e proceseve inflamatore.

Ushqim i plotë dhe i shijshëm për qentë, i krijuar nga përbërës të përzgjedhur saktësisht të cilësisë më të lartë, i përpunuar në mënyrë profesionale rezulton në një produkt shumë të tretshëm dhe jashtëqitje të vogla dhe të forta.

Minerali natyral – klinoptiloliti dinamik i mikronizuar stimulon në mënyrë aktive mikroflorën e zorrëve dhe thithjen e lëndëve ushqyese. Për shkak të mikrostrukturës së tij të veçantë, mund të ndihmojë në largimin e toksinave nga organizmi dhe në forcimin e sistemit imunitar.

Burimet e proteinave të zgjedhura me kujdes ruajnë përbërjen e duhur të lotëve dhe mund të ndihmojnë në heqjen e njollave kafe rreth syve, gojës dhe putrave.

Acidet yndyrore esenciale janë veçanërisht të vlefshme për forcimin e sistemit imunitar, ruajtjen e funksionit të duhur të trurit dhe kardiovaskular, dhe reduktimin e proceseve inflamatore.

Ushqim i plotë dhe i shijshëm për qentë, i krijuar nga përbërës të përzgjedhur saktësisht të cilësisë më të lartë, i përpunuar në mënyrë profesionale rezulton në një produkt shumë të tretshëm dhe jashtëqitje të vogla dhe të forta.

 

Additional information

Weight 1.5 kg
Be the first to review “Small Dog Food – Salmon Natures Protection 1.5 kg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja kryesore

Small Dog Food - Salmon Natures Protection 1.5 kg

2,300.00 L

Add to Cart