Free Shipping
For orders over 5000L & weight under 10kg
15 days for return
If damaged
Secure payment
100% safe
24/7 Help
Dedicated help

Best selling products

Cooperate with us

Pluto.al is managed by Manderina, a professional company with long experience in digital marketing and e-commerce. This new e-commerce platform in Albania offers security and trust in products that are promoted for pets.

Follow us on Facebook

3 days ago

Pluto.al
Ushqim i njomë për mace – Core Tender Cuts Pulë & Salmon 🥘🐈I përshtatshëm për mace të rritura mbi 1 vjeç.👉 Për ta porositur këtë produkt dhe ne t'ua sjellim në shtëpi, vizitoni faqen tonë në linkun e vendosur në bio...#plutoal #pluto #ushqimperqen #ushqimpermace #qen #qenush #dyqanonline #kafsheshtepiake #ushqimperkafshe #aksesorperkafshe #petfood #dogfood #catfood #happydog #happycat #animals #food #dog #cat #wellnesscore #profine #everclean #yora #acana #orijen #lenda #lendapetfood #drgreen #primadog #dyqanonline ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 weeks ago

Pluto.al
Ushqim për mace-Profine Derma Adult 2kgUshqim 100% natyral, me përbërje salmoni, i pasur me vitamina.Për një jetesë të shëndetshme, zgjidhni më të mirën për macen tuaj 🐈🥰Për ta porositur dhe ne t'jua sjellim në shtëpi vizitoni faqen tonë në linkun e vendosur në bio...#plutoal #pluto #ushqimperqen #ushqimpermace #qen #qenush #mace #kafsheshtepiake #ushqimperkafshe #aksesorperkafshe #petfood #dogfood #catfood #happydog #happycat #animals #food #dog #cat #wellnesscore #profine #EverClean #yora #Acana #Orijen #lenda #lendapetfood #DrGreen #primadog #dyqanonline ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 weeks ago

Pluto.al
KONG Flyer është disku më i mirë me gomë të butë në treg. E bërë me gomë të qëndrueshme KONG Flyer nuk do t’i dëmtojë dhëmbët e qenit gjatë lojërave argëtuese të tërheqjes dhe kapjes. 🥏🐕👉 Për ta porositur këtë produkt dhe ne t'ua sjellim në shtëpi, vizitoni faqen tonë në linkun e vendosur në bio...#plutoal #pluto #ushqimperqen #ushqimpermace #qen #qenush #dyqanonline #kafsheshtepiake #ushqimperkafshe #aksesorperkafshe #petfood #dogfood #catfood #happydog #happycat #animals #food #dog #cat #wellnesscore #profine #everclean #yora #acana #orijen #lenda #lendapetfood #drgreen #primadog #dyqanonline ... See MoreSee Less
View on Facebook

Menuja kryesore