Newsletter i Pluto.al

  1. Je vizitor për herë të parë në faqen tonë? Regjistrohu me email në newsletter-en tonë për të marrë të rejat dhe ofertat më të fundit dhe përfito zbritje në blerjen e parë. Sigurohuni që emaili të shkruhet saktë sepse në të do t’ju dërgohet një kod që përdoret për te përfituar këtë zbritje.
  2. Je një klient ekzistues i Pluto.al?
    • Referoja pluto.al një miku/mikeshës tuaj që ajo të përfitojë një zbritje në blerjen e parë nëse regjistrohet me email në newsletter-in tonë.
    • Ndërkohë vetë përfiton një zbritje për referimin, në blerjen tuaj të radhës  😊 . Kodi i zbritjes do ju dërgohet në emailin tuaj.
RREGJISTRO e-mailin

Menuja kryesore