Transporti

Koha e dorëzimit të pakos

  1. Për klientët brenda Tiranës dorëzimi bëhet brenda 24 orëve.

 2. Për klientët jashtë Tiranës dorëzimi bëhet brenda 48 orëve.

Nëse shuma e blerjes është mbi 5000 Lekë dhe pesha nën 10kg, transporti ofrohet falas.
Në çdo rast tjetër, çmimi është 300 Lekë brenda Shqipërisë.

Menuja kryesore