Partnerët Tanë 

Bashkëpuno me ne

Nëse jeni një kompani distributore ushqimeve dhe aksesorëve për kafshë shtëpiake ose një dyqan fizik ose online që shisni artikuj dhe kryeni aktivitetin në Shqipëri dhe dëshironi të bashkëpunoni me ne, ju lutemi na shkruani në e-mail duke prezantuar biznesin tuaj.

Pluto.al menaxhohet nga Manderina, një kompani profesionale me eksperiencë të gjatë në marketingun dixhital dhe e-commerce. Kjo platformë e re e-commerce në Shqipëri ofron siguri dhe besim në produktet që promovohen për kafshët shtëpiake.

Lutem plotësoni formën e kontaktit për bashkëpunim me ne!


    Menuja kryesore