Pyetje të shpeshta

Transporti

Cilat shërbime postare përdorni ?

Ne punojmë me postën shqiptare për dërgimin e porosisë ne destinacionin e kërkuar.

Bëni dërgesa jashtë vendit ?

Jo ende, por do të bëjmë së shpejti.

Për sa ditë vjen pakoja ime?

Në varësi të distancës mund të zgjasë nga 1-3 ditë brenda Shqipërisë dhe 7-14 ditë jashtë.

Pagesa

Cilat janë mënyrat e pagesës tek pluto.al?

Ne ofrojmë mënyrën e pagesës nëpërmjet easypay dhe me para në dorë kur ju dorëzohet porosia.

Është e sigurtë blerja online ?

Shumë e sigurtë. Ne jemi kompani e regjistruar, punojmë me ofrues të liçensuar dhe faqja është e sigurtë me çertifikatë SSL.

Porosia & Kthimi

Si të porosis?

Porosinë e bëni online nëpërmjet website, zgjidhni produktin që dëshironi, sasinë dhe plotësoni formularin me të dhënat tuaja duke zgjedhur dhe mënyrën e pagesës.

Si ta anulloj porosinë?

Një porosi mund të anulohet me kërkesën tuaj të paraqitur para dërgesës së produktit. Kërkesa për të anuluar një porosi dërgohet në: [email protected]
Jemi këtu për t’ju ndihmuar ! Na kontaktoni

Menuja kryesore