Manderina Promotions agjenci marketingu dixhital

Pluto.al biznes i Manderina shpk

Pluto.al është pjesë e Manderina shpk, një kompani marketingu regjistruar me Nipt L41810019J me zyra në Tiranë.
Jemi një kompani shqiptare e përbërë prej profesionistësh të arsimuar jashtë shtetit dhe me eksperiencë të gjatë në marketingun digjital dhe e-commerce. Manderina ka ndihmuar shumë biznese në ngritjen e imazhit të tyre online, duke optimizuar të gjitha kanalet e shitjes dhe reklamimit dhe duke i ofruar bizneseve një prezencë të suksesshme online.
Manderina shpk është nderuar me disa çmime si: Protik Startup Accelerator organizuar nga AIDA dhe Ministria e Inovacionit në Shqipëri në 2014; Personaliteti i vitit 2015 nga Bashkia Tiranë, fituese e programit “Gra në Biznes”, nga UN Woman dhe Bashkia Tiranë në 2016; Fituese e çmimit e Inovacionit në konkursin Risi Turistike, nga Risi Albania në 2016.
Pluto.al është platorma më e re e-commerce e ndërtuar nga Manderina Marketing and Tourism Consultancy me synimin për të ofruar gjithcka për miqtë tuaj të vegjël, kafshët shtëpiake. 

Avantazhi ynë thelbësor është të ofrojmë markat më të mira të ushqimeve për kafshët shtëpiake me cmime konkurruese dhe shërbim klienti të pakrahaueshem. 

Synimi ynë është të arrijmë të sigurojmë një përvojë të këndshme në dyqanin tonë online ku porosia vjen në shtëpinë tuaj me korrektësi. 
Faleminderit që na besuat!

Menuja kryesore