Kitten Food – Kitten Orijen 1.8 kg

4,900.00 L

Shitur nga: Dyqan me Ushqime dhe Aksesore per Kafshet Shtepiake Pluto.al

1000 in stock

SKU: ORDRCKIT0180 Categories: , , Tags: , ,

Macet dhe kotelet kanë një kërkesë biologjike për proteina me bazë shtazore: dieta e tyre evolutive kërkon të ketë në sasi të lartë të përbërësve me permbajtje shtazore për të mbrojtur -ruajtur në maksimum shendetin e tyre.
ORIJEN Cat & Kitten është:

BIOLOGJIKISHT I APROVUAR | I PASUR ME PROTEINA DHE ME PËRMBAJTJE TË NDRYSHME
PRODUKTI ME BAZË MISHI 85% të Përbërsve ME BAZË MISHI TË NJË CILESIE TË LARTË | 40% PROTEINË
2/3 NGA SHPENDËT DHE PESHK I FRESKËT OSE KRUDO | TË PASUR ME LENDË USHQYESE
10 PËRBËRESIT E PARË ME BAZE MISHI TE FRESKET OSE KRUDOT**| NGA FURNITORË TË BESUESHËM.
PREJA NË TËRËSINE E SAJ NGA SHPEND, PESHK, ORGANE,KERCENJTE DHE KOCKAT.

**Për të ruajtur freskinë dhe vlerat ushqimore të produktit, metodë konservimit që përdorim është ruajtja në frigorifer ose në ambjente të ftohta. Përbërësit krudo i ngrijme në kohë reale,sapo të marra, për të ruajtur lëndën
ushqyese të tyre.

SHËNDET | PESHK |ORGANE |KËRCINJTË|KOCKA
Duke pasqyruar dietën natyrale, përbërësit tanë me bazë mishi bazuar në përmasat e presë në tërësinë e saj përfshijnë mish nga shpendet dhe peshk i freskët ose krudot,organet,kercinjtë dhe kockat : sasitë e balancuara në mënyre perfekte ofrojnë të gjitha llojet e lëndëve ushqimore të nevojshme në mënyre natyrale.

Additional information

Weight 1.8 kg
Be the first to review “Kitten Food – Kitten Orijen 1.8 kg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja kryesore

Kitten Food - Kitten Orijen 1.8 kg

4,900.00 L

Add to Cart