Snacks për qen-Boxby Multi Snacks

750.00 L

Shitur nga: Dyqan me Ushqime dhe Aksesore per Kafshet Shtepiake Pluto.al

997 in stock

SKU: BXB116 Categories: , , Tags: ,

Pakoja e shumëfishtë Boxby është e mrekullueshme si dhuratë për qenin tuaj. Ai përmban rostiçeri kockash, kocka kalciumi, kocka pule, kocka orizi, shirita dhe feta.

Përbërja:

Mishi dhe derivatet e kafshëve (70% pule), lëkurë e papërpunuar (26%), derivate me origjinë bimore, vajra dhe yndyrna, minerale.

Përbërësit analitikë: Proteina e papërpunuar 65%, Yndyrë bruto 2%, Hiri i papërpunuar 3,5%, Fibër bruto 1%, Lagështi 18%. Nuk ka aditivë.

(kocka kalciumi): Mishi dhe derivatet e kafshëve (57% pule), derivate me origjinë bimore, vajra dhe yndyrna, minerale.

Përbërësit analitikë: Proteina e papërpunuar 34%, Yndyrë bruto 2%, Hiri i papërpunuar 9%, Fibër bruto 0.2%, Lagështi 15%. Nuk ka aditivë

(kocka pule): Mishi dhe derivatet e kafshëve (80% pule), derivate me origjinë bimore, vajra dhe yndyrna, minerale.

Përbërësit analitikë: Proteina e papërpunuar 52%, Yndyrë bruto 2,5%, Hiri i papërpunuar 5,5%, Fibër bruto 0,3%, Lagështi 18%. Nuk ka aditivë.

(kocka orizi): Mishi dhe derivatet e kafshëve (78% pule), oriz kaf, derivate me origjinë bimore, vajra dhe yndyrna, minerale.

Përbërësit analitikë: Proteina e papërpunuar 52%, Yndyrë bruto 2%, Hiri i papërpunuar 4%, Fibër bruto 1%, Lagështi 14%. Nuk ka aditivë.

(shirita): Mishi dhe derivatet e kafshëve (pule 46%), peshku dhe derivatet e peshkut (13%), derivatet me origjinë bimore, vajra dhe yndyrna, minerale.

Përbërësit analitikë: Proteina e papërpunuar 28%, Yndyrë bruto 2%, Hiri i papërpunuar 3%, Fibër bruto 1%, Lagështi 30%. Nuk ka aditivë.

(feta): Mishi dhe derivatet e kafshëve (82% pule), derivate me origjinë bimore, vajra dhe yndyrna, minerale.

Përbërësit analitikë: Proteina e papërpunuar 48%, Yndyrë bruto 2%, Hiri i papërpunuar 3%, Fibër bruto 1%, Lagështi 32%. Nuk ka aditivë

Additional information

Weight 0.1 kg
Bëhu i pari që lë një vlerësim

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *

Komente

Ende nuk ka komente.

Menuja kryesore

Snacks për qen-Boxby Multi Snacks