Nëse keni zgjedhur të paguani me bankë për të blerë produktet tona, më poshtë gjeni detajet e bankës.   Lutem kini parasysh që transfertat me bankë marrin 2-3 ditë pune dhe kur është fundjavë ndoshta dhe më shumë. Nëse doni që të procedojmë më shpejt me dërgesën tuaj, lutem na dërgoni me email me foto pagesën e kryer nga banka juaj dhe do t’ju njoftojmë për kohën e mbërritjes së dërgesës në varësi të vendodhjes tuaj.  Për më shumë info mbi transportin, klikoni këtu

Ju mund ta kryeni pagesën në llogarinë bankare të mëposhtme me këto të dhëna:
Manderina SHPK
NIPT: L41810019J

BANKA KOMBETARE TREGTARE

Emri i Bankës: Banka Kombëtare Tregtare
Adresa: BKT-Dega Ismail Qemali
SWIFT code NCBAALTX
IBAN Llogaria në Lekë: AL9420511021008610CLPRCLALLA
IBAN Llogaria në Euro: AL5020511021008610CLPRCFEURE

Lutem vini re, duhet të dërgoni shumën e plotë, pra vlerën që shkruhet në porosinë tuaj, komisionet bankare duhet të paguhen nga ju! Shkruani dhe artikullin që keni blerë. Pasi të keni kryer pagesën e saktë, na dërgoni foton  e pagesës me email dhe ne do procedojmë menjëherë.

Për çdo pyetje ose informacion na kontaktoni këtu

Menuja kryesore