Çfarë tregon mënyra si fle macja juaj?

Macet kanë jetuar me njerëzit për më shumë se 9,500 vite por ka ende shumë gjëra që ne nuk dimë rreth tyre. Miqtë tanë të mrekullueshëm nuk mund të komunikojnë me ne në mënyrë direkte por mund të kuptojmë më shumë rreth tyre duke lexuar sinjalet që na dërgojnë.

Flenë të mbledhura rreth vetes.

Ky pozicion do të thotë se po përpiqen të flenë por nuk janë komod. Ndërkohë që për ju ky pozicion mund t’ju duket shumë komod dhe i sigurt, do të thotë në fakt se macja juaj po ndjen rrezik dhe po mundohet të mbrojë pjesët e trupit.

Pozicioni i sfinksit.

Kjo do të thotë që macja juaj është shumë komod në pozicionin ku ndodhet. Ky pozicion tregon se macja juaj është e lumtur dhe e sigurt.

Pozicioni ku fshehin kokën.

Ky pozicion është mënyra që macja juaj t’ju thotë se nuk dëshiron ta prekni. Në atë moment macja juaj po kërkon pak momente privatësie.

 

Burimi: https://bulevardionline.com/cfare-tregon-menyra-si-fle-macja-juaj-per-te/

Leave a Reply

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *

Menuja kryesore