Vlerësime

Elja,Cërrik

”Kam bërë disa porosi dhe duhet të them që deri më tani jam mëse e kënaqur. Çdo porosi ka ardhur gjithmonë në kohë, e paketuar mirë dhe cilësore. Faleminderit 🙂

5/5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menuja kryesore