6 këshilla për të punuar në mënyrë efektive nga shtëpia me një kafshë shtëpiake

6 këshilla për të punuar në mënyrë efektive nga shtëpia me një kafshë shtëpiake


Oh ajo kurorë … Na ka shkaktuar kaq shumë pasiguri, rregullim dhe kufizim! Në çdo situatë, sado e frikshme të jetë, duhet gjetur gjithashtu një anë pozitive, atë rrezen e vogël të shpresës; një ditë gjithçka do të jetë mirë përsëri!
Të gjithë gjejnë gëzim në momentet e tyre të vogla, dhe pronarët e kafshëve shtëpiake shpesh tregojnë gëzim në shoqërinë e tyre të dashur; duke ecur me një qen në natyrë, duke u përqafuar me një kotele në divan ose duke parë ligësinë e lepurit tonë … Shumë prej nesh punojnë nga shtëpia gjatë kësaj periudhe për arsye sigurie, ku mund të jemi me miqtë tanë të mbuluar me qime 24 orë në ditë. Edhe tani, ndërsa shkruaj këtë tekst, kam një qenush në dorë, duke thënë: “Lë kompjuterin dhe më nuha!” 24 orë në ditë në shoqërinë e një shoku më të mirë tingëllon si një ëndërr! Sidoqoftë, eprorët tanë, natyrisht, presin prezencë dhe gatishmëri 100% nga ne, kështu që ne duhet të mbajmë disiplinën gjatë punës nga shtëpia, dhe të rregullojmë rutinën tonë dhe rutinën e kafshës sonë përkatëse, në mënyrë që edhe pasi bota të kthehet në rrugën e duhur, jeta do të vazhdojë. i pashqetësuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menuja kryesore