Pluto.al platforma ideale per shitjen dhe promovimin e produkteve tuaja   

1

Regjistrohu dhe krijo profilin tek Pluto.al

  • Regjistro biznesin tënd dhe krijo profilin
  • Stafi ynë do ju ndihmojë në cdo hap të ngritjes së biznesit tuaj online 
2

Shto produktet dhe katalogun

  • Krijo katalogun e produkteve dhe popullo me foto dhe të dhëna. Krijo inventar online 
3

Merrni porositë dhe menaxhojini

  • Filloni të merrni porosinë e parë dhe menaxhoni stokun
4

Paketoni dhe dërgoni tek klienti

  • Paketoni dhe dërgoni tek klienti porositë sipas destinacioneve 
  • Urime, sapo bëtë shitjen e parë online!

Keni ende pyetje apo vështirësi për t'u regjistruar?

Menuja kryesore